1
120 x 90
2
728 x 90
3
120 x 90

Cele mai prietenoase rase de caini

data: 21.06.2013   |   vizualizari: 10455 vizualizari

Golden RetrieverCele mai populare animale de companie, cainii sunt veseli, energici si foarte inteligenti. Companioni de incredere pentru orice familie, cainii reprezinta sufletul multor familii. Descopera mai jos cateva dintre cele mai prietenoase rase de caini, care iti vor face viata mai frumoasa!

Bichon Frise

Vesel, adorabil si independent, cainele din rasa Bichon Frise este un animal de companie energic si foarte placut. Este un caine care inveseleste ziua oricarei persoane si este o adevarata bucurie pentru familia din care face parte.

Un caine mic si vioi, Bichonul Frise are multa dragoste de oferit. Cu ochii sai negri si blana alba si pufoasa, cainele din rasa Bichon Frise arata mai mult ca o jucarie. Totusi, este unul dintre cei mai prietenosi si veseli caini, astfel ca este ideal pentru orice familie, in special pentru cele cu copii.

Bichon

Setter Englez

Cu un aspect elegant, cainele din rasa Setter Englez este afectuos si prietenos. Folosit in trecut ca animal de vanatoare, in zilele noastre setterul englez este un excelent companion. Prietenos, calm, inteligent si foarte afectuos, setterul englez este ideal pentru orice familie. Este sociabil si cu strainii si se intelege la fel de bine si cu copiii.

Este usor de dresat si poate deveni si un bun caine de paza, care isi va alerta stapanii atunci cand ceva nu este in ordine.

Setter englez

Coton de Tulear

Cainele din rasa Coton de Tulear este un companion fidel si o adevarata bucurie pentru familia din care face parte. Se adapteaza usor oricarui mediu si este foarte prietenos atat cu stapanii sai, cat si cu persoanele straine.

Afectuos si iubitor, cainele Coton de Tulear este intotdeauna in centrul atentie si gata oricand de joaca. Originar din Madagascar, acest caine este inrudit cu Bichonul Frise si cu Bichonul Maltez. Este inteligent, usor de dresat si invata rapid trucuri noi.

Cotton de Tulear

Golden Retriever

Inteligent, afectuos, placut si jucaus, cainele din rasa Golden Retriever este unul dintre cei mai populari caini din lumea intreaga, ideal in special pentru familii. Comportamentul prietenos si tolerant fac ca acest caine sa fie preferatul iubitorilor de caini. In plus, este si foarte inteligent, ceea ce il face un adevarat companion.

Este si un caine foarte jucaus si energic, caruia ii place sa se joace si sa alerge in aer liber. Cainele din rasa Golen Retriever este ideal si ca animal de terapie, datorita personalitatii sale placute si calme.

Golden Retriever

Setter Irlandez

Originar din Irlanda, acest setter este unul dintre cele mai populare rase de caini din lume. Atragator, cu o blana frumoasa si stralucitoare, de un maro intens, cainele din rasa Setter Irlandez este prietenos, amuzant si foarte curios.

Setterul Irlandez este foarte energic si inteligent, indraznet si prietenos, ideal pentru orice familie. Deoarece este foarte energic poate participa cu succes si in concursurile canine si la alte activitati care necesita inteligenta, rapiditate si energie.

Setter irlandez

Labrador Retriever

Vesel, inteligent si foarte activ, cainele din rasa Labrador Retriever este unul dintre cei mai populari caini de familie. Foarte inteligent, afectuos si prietenos, Labradorul este un adevarat companion si tovaras pe viata pentru orice familie.

Se ataseaza foarte mult de stapanii sai, se intelege foarte bine cu copiii, pe care ii protejeaza, si este foarte activ si jucaus. Este si unul dintre cainii care sunt folositi in terapiile asistate.

Labrador

Samoyed

Dezvoltat initial pentru vanatoare, cainele din rasa Samoyed este un companion de incredere, care se ataseaza rapid de familia sa. Este prietenos si cu strainii cu care intra in contact. Cainele Samoyed este afectuos si devotat familiei sale. Se ataseaza rapid si de copii, cu care adora sa petreaca timpul in parc.  

Samoyed

Comentarii:

0 comentarii

Nici un comentariu

Comenteaza articolul

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *
  • mail-share.png
Intreaba medicul veterinar

Evenimente din lumea animalelor


Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand a aparut pisica domestica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand toarce o pisica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cum isi aratau vechii greci durerea la decesul unei pisici?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce inseamna atunci cand coada unei pisici se misca dintr-o parte in alta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce este special la pisicile care traiesc la Muzeul Ernest Hemingway din Florida?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Psicile calico sunt de obicei...

urmatoarea intrebare
vezi rezultatul
Animax
Feedback Zoo.ro
Inchide fereastra