1
120 x 90
2
728 x 90
3
120 x 90

Cum te poate ajuta cainele sa-ti gasesti dragostea

data: 25.07.2012   |   vizualizari: 8642 vizualizari

Cum te poate ajuta cainele sa-ti gasesti dragostea Poate știi puține lucruri despre persoanele singure, adevarul este ca sunt mai dispuse sa vorbeasca cu tine daca ești cu cainele și nu singur. Cei care aveți caine și sunteți singuri, fiți atenți!

Acesta este cazul Angelei care, aflandu-se la cumparaturi, a observat un tanar cu tatuaje infricoșatoare care deținea un caine Pomeranian. Ea insași a fost suprinsa cand l-a intrebat daca poate mangaia micul caine. Inainte sa-și dea seama, ea se afla suficient de aproape de el incat sa para ca sunt prieteni apropiați sau chiar iubiți. „Avem reguli nescrise foarte stricte in ceea ce privește distanța la care stam fața de cealalta persoana, in funcție de relația dintre noi.” – a spus Angela, adaugand ca in timpul unei conversații, persoanele stau la aproximativ un metru una de cealalta. „In momentul in care exista un caine, lucrurile se schimba”.

Dincolo de limita de distanța, majoritatea persoanelor sunt de acord ca poți incalca aceasta limita cand ești cu cainele. Trucul este sa știi unde gasești persoanele singure și cum te va ajuta cainele tau sa stabilești o discuție cu ele.

Potrivit rezultatelor unui recent studiu efectuat de Clubul Canin American, 58% dintre barbați spun ca un caine este magnetul cel mai inofensiv in parc. Si 46% dintre femei spun ca se opresc și vorbesc cu oricine are un caine draguț.

Se pare ca ajungem la o concluzie comuna: parcul este un loc potrivit pentru a merge cu cațelul tau pentru a gasi dragostea.

Exista cateva lucruri pe care le poți face inainte și in timpul plimbarii cu cainele in parc pentru a-și imbunatați șansele de a intalni pe cineva special. De exemplu:

  • Sa știi cand cainele tau e „cel mai bun” sau „cel mai rau”. Chiar sa-l imbraci cu ceva draguț pentru a atrage atenția.

  • Dreseaza-ți cainele. Nimic nu e mai rau decat sa ai un caine agresiv și de necontrolat. Acest lucru ii va speria pe potențialii admiratori.

  • Lasa mobilul acasa. Vrei sa fii de abordat. Daca vei asculta muzica la caști, nu vei fi abordabil. Nici daca vei vorbi la telefonul mobil.

  • Așteapta-te ca pana la a doua intalnire sa mai treaca un timp. In primul rand va veți cunoaște cainii foarte bine pana veți realiza ca aveți mai multe lucruri in comun.

  • Daca ai vazut pe cineva draguț, arunca mingea cat mai aproape de ea sau el și pune-ți cainele sa aduca mingea.

  • Fii mereu cu zambetul pe buze. Si cainele iți va imprumuta starea, in plus e mai ușor sa pașești catre cineva zambitor și relaxat.

  • Este important sa ai un caine ingrijit și bine crescut. Acest lucru spune multe și despre tine.

Cum te poate ajuta cainele sa-ti gasesti dragostea

In afara de parc, mai sunt multe alte locuri potrivite pentru a-ți intalni dragostea. De exemplu, daca ești barbat, poși incepe un voluntariat la adapostul de animale, mai ales ca majoritatea persoanelor care lucreaza la adapost sunt femei.

Poți merge in localurile care accepta animale, in special vara la terase. Daca obișnuiești sa-ți cauți dragostea online, poți posta mai multe poze cu cainele tau. S-ar putea ca cineva sa impresionat de dragostea pe care o porți animalului tau de companie. Acest lucru arata sensibilitate.

Ei... și chiar daca nu ai un caine, te poți apropia de cineva care are. Totul cpnsta in apropiere și incredere. Complimenteaza cainele, nu stapanul. In felul acesta ai inceput jocul.

In final, nu conteaza unde te duci, important e sa faci ceva. Mergi la o plimbare, sau la o terasa cu cainele tau. Si chiar daca lucrurile nu ies așa cum iți dorești, macar ai petrecut o zi minunata alaturi de cainele tau. 

Cum te poate ajuta cainele sa-ti gasesti dragostea

Comentarii:

0 comentarii

Nici un comentariu

Comenteaza articolul

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate *
  • mail-share.png
Intreaba medicul veterinar

Evenimente din lumea animalelor


Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand a aparut pisica domestica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cand toarce o pisica?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Cum isi aratau vechii greci durerea la decesul unei pisici?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce inseamna atunci cand coada unei pisici se misca dintr-o parte in alta?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Ce este special la pisicile care traiesc la Muzeul Ernest Hemingway din Florida?

Cat de multe lucruri stii despre pisica ta?

Psicile calico sunt de obicei...

urmatoarea intrebare
vezi rezultatul
Animax
Feedback Zoo.ro
Inchide fereastra